Aroma club

Aroma Club

Aroma Club is in 2016 gestart door 2 broers. Die zijn een koffiebedrijf gestart uit liefde voor het product. Ze waren erg geïnteresseerd in de kwaliteiten koffie en ze zagen dat hier ook veel vraag naar was. De perfecte koffiebeleving. Ook zagen ze dat de horeca veel opzoek was naar hoogwaardige koffiemachines. De mensen begonnen de waarde van kwalitatieve koffie te ontdekken. Dit leek hen de perfecte timing om de wereld kennis te laten maken met Aroma Club.

Vanaf dag 1 benaderde ze de markt op een unieke wijze. De echte goede koffie wordt gemaakt van pure kwaliteit bonen, ze hebben maandenlang gezocht in Zuid- en Midden-Amerika. Dit heeft geleid tot een 5 soorten koffie recepten waarmee we iedere koffiedrinker een perfecte smaak bieden.

Aroma Club

Samenwerkingen

Ze werken samen met koffieplantages die zich focussen om de kwaliteit. De koffiebessen worden met zorg geplukt daarna vindt er een intensief maar essentieel selectieproces plaats. Aroma Club brandt vervolgens de koffie volgens de slow-roast methode waardoor de diepste smaken in iedere koffieboon tot hun recht komen en hebben ze de beste kwaliteit. Wanneer de juiste keuzes worden gemaakt van koffieplantage tot branderij ben je in staat om de perfecte koffie te creëren. Dat is waar de broers in geloven. Ze hanteren met een volledig CO2 neutraal brandproces en de koffie’s zijn gecertificeerd UTZ, Fairtrade & 100% Organic . Eerlijkheid smaakt tenslotte niet alleen het langst, maar ook het best. 

De koffie wordt al door veel bedrijven en horeca gelegenheden gebruikt.En door veel verschillende merken.