Camera trucjes met de drone

Om de perfecte beelden te krijgen met jouw drone is er veel tijd en oefening nodig dit is niet het meest leuke om te doen maar het is het waard. Kijk je ook vaak naar die vette compilaties van drone filmpjes in de Bahama’s en al die ontzettend gave gebieden. Voor dat je op vakantie gaat zorg dat je je genoeg hebt geoefend zodat je gave beelden kan maken als in een supermooi gebied bent. Zorg dat je voorbereid bent om de beste beelden te kunnen krijgen zodat jij je vette aftermovie krijgt die je verdient.

Opstijgen

De rustige beelden die je wilt hebben als een intro waar je een groot gebied hebt wat je kunt zien. Hier moet je het rustig en beheerst vliegen voor onder de knie hebben, dit kun je combineren met het opstijgen vanaf de vloer zodat je een erg vet effect krijgt.

Volgen

Vaak als je een drone met camera hebt is de optie er om een bewegend voorwerp te volgen maar dit is nooit helemaal perfect vooral als je één bepaalde persoon wilt volgen omdat de drone dit vaak lastig dus probeer dit te oefenen met een vriend of dier.

Licht instellingen

Dit is een moeilijkere omdat het licht per land een stuk kan verschillen maar ga op meerdere tijden met je drone filmen en probeer meerdere instelling om te kijken wat de beste beelden geeft. Kijk of een zonsondergang mooier is met meer donkere tinten of juist een hogere iso waarde.

Bron: Top RC