Chopperonderdelen

Op Choppershop.com kun je terecht voor alle benodigdheden voor je Chopper. Denk aan progressieve schokbrekers in alle soorten en maten, en ook custom made. Deze custom Progressieve schokbrekers worden binnen twee tot drie weken geleverd. Het upgraden van de schokdempers is vaak geen overbodige luxe bij fabriekshal vering bij een standaard Chopper.

Uiterlijk van de Chopper

Ook voor het uiterlijk van de Chopper is er op onze site veel te vinden. Voor op het stuur is bijvoorbeeld de motor spiegel oval verkrijgbaar. Deze spiegel geeft meteen een andere look aan de motor omdat deze aan het uiteinde van het Harley motor stuur bevestigd kunnen worden. Deze zijn overigens ook verkrijgbaar voor andere merken zoals Indian. Mocht je gaan voor dit soort spiegels kan het ook lonen om de gashendels te vervangen. Op de site kun je dus ook gashendels bekijken. Ga je voor een Whisky Throttle, een klassieke zwarte gashendel of toch voor een verwarmde gashendel zoals de Titan-X van Harley?.

Mocht je nou een heel nieuw ‘Apehanger’ ‘Arrow’ ‘Frisco’ of ‘Dragbar’ Harley motor stuur willen ben je ook aan het goede adres. Voor ieder model hebben wij namelijk een passend Harley motor stuur. Voor bij je nieuwe stuur kun je ook onze gashendels bekijken.

Om de motor helemaal af te maken en ook nog eens al je spullen makkelijk te kunnen vervoeren is het mogelijk om saddle bags aan de motor te monteren. Deze saddle bags zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor iedere motor en voor iedere gelegenheid een geschikte saddle bag te vinden. Het maakt namelijk wel een verschil of je de motor gebruikt voor woon-werk verkeer of voor lange ritten. Kortom, wil je online saddle bags motors kopen, ook dan kun je op onze site terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *