Efficiënt laden

In de wereld waarin we nu leven wordt het tot op heden nog steeds ernstig vervuild. Volgens het Klimaatakkoord moet de CO2-uitstoot nog een behoorlijk stuk afnemen. Uiteraard verschillen de meningen van de burgers uit ons land daarover, denk maar aan de boeren die in opstand kwamen. Er worden tientallen dan wel niet honderden maatregelen getroffen om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Echter, het blijkt nog steeds niet voldoende te zijn. Het land wilt ook dat de energietransitie voor iedereen betaalbaar wordt. Kortom, we moeten dus slim zijn. Maar hoe slim is ‘efficiënt laden?’.

Het overstappen op elektrisch rijden heeft zeer zeker de CO2-uitstoot naar beneden gebracht. Er wordt zelfs gesuggereerd dat in 2030 alle nieuw verkochte auto’s ‘zero emissie’ moeten zijn. Nederland is samen met enkele andere landen een belangrijke speler op dit gebied. Het elektrisch rijden neemt toe en daarom de vraag naar laadpalen ook. Als bedrijf zijnde kun je gemakkelijk laadpalen plaatsen voor medewerkers, bezoekers, klanten en huurders. Hierdoor biedt je vanuit het bedrijf zijnde meteen een extra service aan.  Er is ook bijna geen enkel land met een grotere dichtheid aan laadpunten en dat is positief aangezien er steeds meer elektrische auto’s zijn die elektriciteit nodig hebben.

Om de vraag bij te benen zijn er verschillende oplossingen bedacht. Uiteraard kijken we gezamenlijk naar de best mogelijk optie, zodat het aan al je wensen voldoet. De oplossingen en wensen zijn:

  • Eenvoudig factureren
  • Laadpassen koppelen
  • Onderhoud en beheerssysteem
  • Het bepalen van je eigen tarieven
  • Binnen één systeem laadpalen koppelen
  • Inzicht verkrijgen in laadsessies

Je moet van te voren even nadenken welke laadpaal het meest geschikt is voor jouw situatie. Je hebt laadpalen voor thuis of je kan zakelijke laadpalen bij het bedrijf laten plaatsen. Gelukkig sta jij hier vrij in om te bepalen en vervullen wij de wens.