Waarom zou je een refurbished macbook kiezen?

De meeste mensen willen graag het nieuwste van het nieuwste. Wanneer er een nieuwe laptop of telefoon van Apple op de markt komt, willen mensen massaal deze producten bemachtigen. Is dit wel echt nodig? Het is ook mogelijk om een refurbished product te kiezen. Dit is een stuk goedkoper en werkt net zo goed. In dit artikel leg ik uit waarom je voor een refurbished macbook zou moeten kiezen. 

Wat is een refurbished macbook?

Een refurbished macbook pro is een tweedehands laptop die voor de verkoop gecontroleerd wordt. De macbook wordt gerepareerd, schoongemaakt en bijgewerkt. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteiten nagenoeg gelijk zijn aan die van een nieuwe macbook. Terwijl de prijs een stuk lager ligt. Sommige refurbished macbooks zijn wel 40 procent goedkoper als een nieuwe macbook. 

Goedkoper en twee jaar garantie

De belangrijkste reden om voor een refurbished macbook te kiezen, is omdat het een stuk goedkoper is. Vaak betaal je voor een refurbished macbook honderden euro’s minder in vergelijking met een nieuwe macbook. Daarnaast loop je ook geen extra risico als de macbook kapot gaat, omdat de meeste refurbished macbooks een garantie hebben van maar liefst twee jaar.

De kwaliteit is hetzelfde

De laptops worden op alle fronten gecontroleerd om de kwaliteit te waarborgen. Als er een onderdeel minder goed werkt, wordt die vervangen voor een nieuw onderdeel. De kans is wel aanwezig dat er beschadigingen op de buitenkant zitten, zoals krassen. Het is ook mogelijk om een refurbished macbook te kopen zonder krassen. Hier betaal je echter wel iets meer geld voor, maar je bent alsnog goedkoper uit. 

Heb je interesse in een refurbished macbook pro? Dan raad ik het zeker aan om een kijkje te nemen op https://www.jouwstudielaptop.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *