Wat is de beste oplader een apple oplader?

oplader

Heb jij nog geen  iPhone  en wil jij overgaan naar deze telefoon? Dat kan, maar dan heb jij ook een apple oplader nodig. Je kan op verschillende manieren je iPhone opladen. Dit kan draadloos als een snoer. De beste lader van het merk Apple is de 20 Watt usb-c-oplader. Deze kan snelladen en is toekomstbestendig. Ook kun je deze lader voor verschillende producten van Apple gebruiken zoals de iPad. Als je al een oplader had van je vorige iPhone telefoon kun je deze gewoon blijven gebruiken. Net heb je gelezen dat je je telefoon kan opladen op een draadloze manier. Is het handig om je telefoon echt draadloos op te laden? Als eerste is het belangrijk om te weten dat je je Iphone niet kan gebruiken als je aan het opladen bent.  Dus je vriend moet even wachten voordat je met hem kan appen. 

apple oplader

Bij een iPhone 12 is het wel mogelijk om draadloos op te laten en het toestel te gebruiken, maar alsnog is het niet zo handig. Daarnaast gaat draadloos opladen langzamer. Dit komt, omdat de draadloze technologie minder duurzaam is. Ook is het snel draadloos opladen heel slecht voor je telefoon. De batterij vind het niet leuk. Weet ook dat zo een draadloze laadstation heel duur is. Dan zou je liever wel een kabel willem kopen.

Wat zijn de prijzen?

Een iPhone oplader heeft ongeveer 5 Watt. Het kan daarbij zijn dat het bijna twee uur duurt voordat jij je telefoon helemaal vol hebt. Meestal is een apple oplader één of twee meter lang. Afhankelijk wat voor apple oplader jij zou willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *